Extra İberiko Sarta Chorizo - Şarküteri
Özenle seçilmiş kıyma / parçalanmış et ile tuz, paprika ve diğer baharatlar eklenerek hazırlanan Chorizo Sarta Ibérico Extra'mız ortaya çıkıyor. Bu, kesinlikle tadına bakanları etkileyen bir lezzet.
Brisa İberik Domuzları
Brisa İberik domuzları, diğerlerinden belirgin şekilde ayıran özel özelliklere sahiptir ve bu da en yüksek kalitede İberik ürünler elde edilmesini sağlar. Genetik bir geçmişe sahip olan bu örnekler, Sus Scrofa Mediterraneus'un bir alt türü olan Akdeniz kökenli bir soydan gelmektedir ve esasen Salamanca'da bulunan ünlü dehesalarda yerli olarak yetiştirilmektedir.
Uygulanan İşlemler
İberik Brisa'da, tüm sucuk parçaları şu işlemlerden geçmektedir: kıyma, malzeme ekleme ve yoğurma, soğutma ortamında dinlendirme, doldurma, kurutma ve olgunlaştırma.
Sucukların Faydaları
Sucuklar, magnezyum, fosfor, çinko ve potasyum açısından zengindir. Ayrıca, İberik domuzları
Enerji Değeri: 390Kcal / 1619KJ
Yağlar: 31 g
Doymuş Yağlar: 11 g
Karbonhidratlar: 1.5 g
Şekerler: 1.5 g
Proteinler: 26 g
Tuz: 2.6 g